• Omega 3 Salmon Oil Plus (90 capsule) Intreaga familie de acizi grasi tip Omega 3

Omega 3 Salmon Oil Plus (90 capsule) Intreaga familie de acizi grasi tip Omega 3

Cod produs:929
Puncte:22
Disponibilitate:În Stoc
  • 90,49 RON

  • TVA Inclus: 90,49 RON
  • Puncte: 22

        Studii efectuate asupra eschimosilor au aratat ca, in conditiile in care regimul lor alimentar este format in cea mai mare parte din produse de peste si diverse fructe de mare, frecventa bolilor cardiovasculare este foarte scazuta. Totodata, s-a observat ca in alimentatia acestora, carbohidratii (glucidele) au o pondere mult mai mica decat proteinele si grasimile. In societatea moderna se consuma, de asemenea, multe proteine si lipide in schimb, principala cauza a mortalitatii sunt bolile cardiovasculare.

Deoarece, indiferent de zona geografica, continutul in lipide al unei alimentatii normale este aproximativ acelasi, s-a ajuns la concluzia ca sursa efectului protector este uleiul de peste. Este demn de remarcat faptul ca, in timp ce alimentatia eschimosilor contine peste 13% acizi grasi denumiti Omega 3 (acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atomi de cabon), cea a danezilor contine doar 0.84%. La eschimosii care consuma carne de peste si foca, aparitia infarctului de miocard este de aproximativ 400 de ori mai mica decat in societatile civilizate. Prin consumul acestor alimente, acizii grasi Omega 3 se acumuleaza in organism in cantitati de cel putin 10 ori mai mari decat in urma alimentatiei obisnuite.

Uleiul de peste are in compozitie acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atomi de carbon, cei mai importanti fiind acidul eicosopentaenoic si acidul docosohexaenoic care sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate in raspunsul imun, functionalitatea aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara, si astfel scad riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc vascozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sangvina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Este cunoscut ca, la diabetici, riscul aparitiei bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimosi se constata un nivel scazut al lipidelor in sange si o toleranta normala la glucoza. In conditiile unui consum crescut de glucide (obisnuit in tarile occidentale), nivelul lipidelor in sange creste si toleranta la glucoza scade, favorizand astfel aparitia diabetului. Cercetarile efectuate pe animale de catre medicul american David P. Rose au aratat ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul de san (care are o frecventa foarte scazuta la eschimosi), precum si cel de colon (intestin gros). In 1994, revista medicala New England Journal of Medicine publica un studiu ce arata ca fumatorii care consuma peste se imbolnavesc mai rar de bronsita si emfizem pulmonar (uleiul de peste reduce inflamatia si contracareaza efectele nocive ale fumului de tigara). Autorul acestui studiu a demonstrat ca fumatorii care consuma peste au un risc de a se imbolnavi de boli cronice pulmonare mult mai mic (bronsita – cu 33%, respectiv emfizem – cu 66% mai mic ). Consumul de ulei de peste ofera sperante celor afectati de psoriazis. Cercetatorii japonezi au administrat acid eicosopentaenoic pacientiilor suferinzi de psoriazis, care au inregistrat ameliorari dupa 2-3 luni de tratament, aceste ameliorari persistand pe toata durata tratamentului. Deoarece acizii grasi din uleiul de peste cresc sinteza de prostaglandina si prostaciclina, au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati si in tratamentul inflamatiilor cronice (afectiunilor reumatismale). In aceste afectiuni, dupa cateva luni de  tratament cu ulei de peste, s-a constatat ameliorarea certa a durerilor matinale.
       Acizii grasi Omega 3 actioneaza si asupra  sistemului imunitar, crescand rezistenta la infectii. Se mai pot recomanda si in unele boli ale sistemului nervos (scleroza in placi). Administarea uleiului de peste s-a dovedit a fi utila si in protejarea pielii. Concentratia cea mai mare in acizii grasi nesaturati Omega 3 o au somonul si heringul.

        Acizii grasi nesaturati sunt deosebit de sensibili fata de radicalii liberi; de aceea, in paralel cu administrarea uleiului de peste, se recomanda consumul de preparate antioxidante.

         Se cunoaste de mult timp si este dovedit stiintific si experimental ca acizii grasi omega-3 joaca un rol extrem de important in realizarea optima a multor functii ale organismului uman. Se stie, de asemenea, ca acesti acizi grasi nu pot fi sintetizati de catre organism, ei trebuind sa fie adusi prin alimentatie, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au fost denumiti esentiali.

     Mult timp au fost cunoscuti si studiati doar doi dintre cei 8 acizi grasi Omega 3, si anume: EPA (acidul eicosapentaenoic sau linoleic) si DHA (acid docosahexaenoic), ei fiind si foarte importanti in metabolism. Ulterior, cercetarile au evidentiat si rolurile ALA (acidul alfa linolenic), in prezent fiind recunoscuti 8 membri ai acestei grupe de substante.

Omega 3 Salmon Oil Plus este un ulei de peste cu o concenratie ridicata completa ce contine cantitati standardizate din toti cei 8 acizi grasi omega-3, cu o puritate garantata.  

Exclusivul proces de diferentiere moleculara concentreaza beneficiile acizilor grasi omega-3, folosind o prelucrare la rece. Produsul este supus la controale pentru potentiali contaminanti cum ar fi: mercurul si plumbul cu o limita de prezenta egala cu ZERO. Acest proces sofisticat ajuta deasemenea la reducerea gustului si mirosului de peste. Pestii folositi de GNLD in acest scop sunt atent selectionati, fiind utilizati doar cei perfect sanatosi, cu carne de cea mai buna calitate. Este produsul de pe piata suplimentelor nutritive care contine toti cei 8 acizi grasi esentiali din grupa Omega 3.

        Fiecare portie de 3 capsule din exclusiva formula UHPO2 (Ultra High Potency Omega-3) furnizeaza 1,070 mg de acizi grasi omega-3, in cantitati standardizate din cei 8 omega-3 naturali care fac parte din lantul trofic uman. Acest fapt permite tuturor membrilor din familia acizilor grasi omega-3 sa lucreze impreuna asa cum a prevazut natura, optimizand beneficiile si promovand procesele naturale.

Omega 3 Salmon Oil Plus de la GNLD a fost testat clinic pe un anumit numar de persoane iar rezultatele au fost publicate in unele dintre cele mai prestigioase publicatii stiintifice internationale. 

Aceste studii demonstreaza ca in numai 8 saptamani Omega 3 Salmon Oil Plus:

-este biodisponibil: este absorbit usor, rapid si imediat este asimilat de membrana celulara;

-echilibreaza indicele inflamator: promoveaza o echilibrare benefica dintre factori pro si anti-inflamatori. Acest indice se reduce cu 68% in numai 8 saptamani;

-protejeaza inima: reduce nivelul trigliceridelor cu 17%, imbunatateste indicele de omega-3 din sange cu 38%, imbunatateste raportul dintre acizi grasi omega-3 si omega-6 cu 43% in 8 saptamani.


    INDICATII de administrare: 3 capsule/zi

 

Eticheta produsului

Informatii producator

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Omega 3 Salmon Oil Plus (90 capsule) Intreaga familie de acizi grasi tip Omega 3

GNLD Romania