Oportunitatea GNLD


    Doriti o sanatate mai buna si o viata mai buna? Doriti sa aveti o activitate part-time sau full-time? Daca raspunsul la intrebarile anterioare este DA, puteti sa deveniti Distribuitor autorizat independent GNLD si puteti obtine:

- sa deveniti propriul stapan pe viata dvs.
- sa aveti libertate financiara.
- sa ajutati prietenii, cunoscutii, oamenii pe care-i nu-i cunoasteti inca sa-si schimbe starea de sanatate si totodata sa-si suplimenteze veniturile;
- sa va desfasurati activitatea de acasa avand o conexiune la internet.
    Ce inseamna sa deveniti propriul stapan? Daca ati ajuns pe aceasta pagina, v-ati gandit sau ati cautat … sa gasiti o solutie pentru a avea O VIATA MAI BUNA.

    MULTI DINTRE NOI NE PLANGEM CA NU AVEM TIMP. CUM PUTEM PETRECE TIMPUL MAI CU FOLOS? CUM PUTEM ECONOMISI TIMP? Adevarul este ca fiecare dintre noi primeste aceleasi 24 de ore in fiecare zi. Problema nu este cum il petrecem sau cum il economisim, ci CAT DE INTELEPT IL INVESTIM. Cei care au succes in afaceri reusesc sa exploateze la maxim fiecare zi. Isi investesc timpul in mod intelept intr-o afacere care ii ajuta sa-i descopere si sa-si dezvolte talentele si capacitatile. De aceea, ne gandim sa valorificam mai bine timpul liber, ori pur si simplu sa punem pe picioare PROPRIA AFACERE. Exista insa posibilitatea de a porni O AFACERE CU BANI PUTINI, de a o dezvolta in timpul liber, fara a renunta la serviciul actual.


    Cunosc oameni care vor sa-si inceapa o afacere, care vor sa fie propriul lor sef, care isi urasc joburile, colegii si superiorii. Urasc sa li se spuna ce sa faca si cum sa faca. Cateodata isi doresc sa fie ei cei care conduc compania. Cand mi-au spus problema lor, le-am pus intrebarea ”De ce nu ai chiar tu o afacere?” Raspunsul era, ”Daca nu am bani, cum sa incep o afacere?”

    Fiecare dintre noi face parte dintr-o echipa. Daca esti casatorit, tu si partenerul formezi o echipa. Daca esti angajat, tu si colegii formezi o echipa. Daca esti dedicat unei organizatii non-profit, faci parte dintr-o echipa de voluntari. Desi nimeni nu contesta avantajele muncii in echipa, putini stiu cum functioneaza de fapt. Construirea si mentinerea unei echipe de succes nu este deloc o sarcina usoara. Este vorba despre o etica de lucru riguroasa? Este doar “alchimie”? Cu ce instrumente trebuie sa te ”inarmezi” pentru a construi sau a reconstrui echipa ta?

    Trebuie sa fim sau sa gasim un instructor pentru un nou stil de viata, (acesta este orice persoana care isi invata prietenii si cunostiintele cum sa-si stapaneasca propria viata).

    Poate va intrebati, ce inteleg prin “a-ti stapani propria viata”. Daca reflectati putin, va veti da seama ca, intr-adevar, majoritatea oamenilor sunt stapani doar pe o mica parte din viata lor. Fie ca NU AU TIMP, fie ca NU AU BANI, acesti oameni nu sunt in stare sa faca ceea ce ar dori.

    
    Daca scadeti timpul alocat somnului, muncii, deplasarilor si tuturor activitatilor casnice dintr-o zi obisnuita, veti constata ca nu mai ramane mult timp liber la dispozitia dvs. Veti ajunge la concluzia ca majoritatea oamenilor dispun doar de o ora, doua pe zi pentru a face ceea ce ar dori. Desigur, se pune imediat urmatoarea intrebare: “au oamenii banii necesari pentru a-si petrece timpul liber ramas asa cum doresc?”


    Sa analizam viata din acest punct de vedere:

1. Foarte multi oameni nu sunt platiti pe masura muncii lor. Dar, chiar daca ar fi bine platiti, le mai ramane oare timp pentru a se bucura de libertate?
2. Credeti ca dupa pensionare veti avea suficient de multi bani pentru a va bucura de imensul timp liber la dispozitia dvs?
3. Daca lucrati pentru altcineva, in calitate de salariat, credeti ca veti reusi sa castigati suficient de mult pentru a trai linistit la batranete?
4. Credeti ca un serviciu va permite sa stapaniti destinele vietii, cand puteti fi concediat in orice moment?
5. Iar daca lucrati numai pentru dvs, ce credeti ca se va intampla daca va imbolnaviti? Sursa de castig se va bloca, dar facturile de plata vor continua sa vina.

    
    Iata un conflict de situatii, al carui sens incercam sa-l deslusim. Majoritatea oamenilor isi asuma modul de viata in care traiesc, respingand ideea de a se gandi la ceea ce fac zilnic. Pentru ei ar fi prea depresiv sa se simta intr-o capcana.

    Totusi, exista o cale de iesire: sa devina instructor pentru un nou stil de viata si sa invete cum sa-si stapaneasca viata.


    A fi stapan pe propria viata, se poate rezuma intr-un singur cuvant: LIBERTATE. Adevarata libertate inseamna a avea SANATATEA, BANII si TIMPUL necesar pentru a face ceea ce doresti. Iata ce inteleg eu prin “a fi stapanul propriei vieti”.

    Acesta este si scopul activitatii de instructor pentru un nou stil de viata.


    Daca sunteti genul de
persoana care vrea sa se elibereze de convingerile limitative si sa obtina tot ce vrea in viata, daca vreti sa va stapaniti propria viata, acesti pasi despre care nu se vorbeste la scoala, la facultate, va vor elibera.


    Daca doriti sa aflati cum puteti sa va stapaniti propria viata, trimiteti email. 


TIMPUL NU ASTEAPTA PE NIMENI. SANATATEA NOASTRA DEPINDE DE DECIZIILE LUATE AZI.