Despre noi

    Din 1958, GNLD ofera sanatate pentru intreaga familie, prin produsele nutritionale integrale NeoLife, produsele de ingrijire personala Nutriance formulate stiintific si prin produsele ecologice de curatenie Golden Home Care. Cum toate produsele GNLD sunt garantate suta la suta, va invit cu mare placere sa consumati profilactic aceste produse sau cand aveti anumite afectiuni, sa va puteti pastra sanatatea in conditii bune avand energie si vitalitate.

    Este bine sa beneficiati de sinergia care o pune la dispozitie GNLD, incepand cu exteriorul, pielea si ingrijirea celulara, este bine sa investiti in voi, cand sunteti in preajma unor factori care va slabesc capacitatea de sanatate si implicit vitalitate!

    Viata este ca o cursa cu obstacole, pentru aceasta trebuie sa fim corespunzator hraniti printr-o alimentatie diversificata care sa contina vitaminele, mineralele, fitonutrientii necesari celulelor din corpul nostru pentru a dobandi vitalitatea si forta sa nu fim afectati de diferite boli.

    Mai usor este sa prevenim decat sa combatem, consumand vitamine, minerale, fitonutrienti etc., putem preveni unele afectiuni sau si degenerarea metabolismului. Nu putem afirma ca trebuie sa se renunte la medicamentatia medicilor ci se poate consuma complementar aceste produse pentru a crea sinergie si a beneficia de rezultate mai bune in lupta cu afectiunile de care suferim fiecare.

    Pe langa alimentatia necesara organismului de vitamine, minerale, fitonutrienti trebuie sa avem grija si de psihicul nostru sa-l alimentam zilnic cu ganduri pozitive.

    Prezentarea comitetului de consultanta stiintifica (SAB)

   Suplimentele nutritive de la GNLD nu au efecte secundare sau contraindicatii, sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt biocompatibile cu genomul uman, sunt naturale si au un comitet stiintific de renume mondiala.

    O echipa globala de cercetare si dezvoltare, lucreaza non-stop pentru a va aduce cele mai avansate produse din lume. La orice ora din zi, cineva, undeva, verifica sau cerceteaza o idee pentru un nou produs.

    Aplica teste de laborator pentru a garanta securitatea, calitatea, puritatea si eficacitatea unei materii prime, sau dezvolta o tehnologie inovatoare care va fi folosita pentru a crea produse care fac cu adevarat o diferenta pozitiva in viata oamenilor.

    Ghidati de "planul" naturii si inarmati cu informatii accesibile doar specialistilor. SAB continua sa conduca lumea in inovare de produse. SAB aplica in mod constant cele mai recente descoperiri stiintifice catre clientii lor:

        * Prevede si evalueaza provocarile de sanatate cu care ne confruntam, atat noi cat si planeta noastra astazi si in viitor,

        * Creeaza noi produse pentru a indeplini nevoile umane autentice,

        * Actioneaza ca o resursa proactiva pentru a mentine GNLD in fruntea dezvoltarii stiintifice si tehnologice semnificative,

        * Garanteaza produse de performanta superioara cat si siguranta.